Συναυλία με την Έλλη Πασπαλά για το ATHENS PRIDE

paspala_ap18.05.2016, 20.00' | Αίθουσα Δεξιώσεων της Πρεσβείας της Γαλλίας, Βασ. Σοφίας 7

To Athens Pride με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί σε μια συναυλία για την ενίσχυση της διοργάνωσής του, με την τραγουδίστρια Έλλη Πασπαλά και τους μουσικούς David Lynch (σαξόφωνο, φλάουτο, κρουστά) και Τάκη Φαραζή (πιάνο). Μετά τη συναυλία θα ακολουθήσει κοκτέιλ.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων για 100 άτομα. Τα έσοδα θα διατεθούν για τη διοργάνωση του Athens Pride 2016.

Το Athens Pride είναι μια απολύτως εθελοντική μη-κερδοσκοπική οργάνωση που ασχολείται με την προώθηση της αναγνωρισιμότητας και των δικαιωμάτων των ατόμων ΛΟΑΤ. Το πρώτο Athens Pride Parade πραγματοποιήθηκε το 2005. Από τότε, η ετήσια εκδήλωση προσελκύει κάθε χρόνο την όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή, αποκτά μεγαλύτερη αναγνώριση και κερδίζει τον σεβασμό.

Κάθε συνεισφορά σας είναι πολύτιμη για τη συνέχιση αυτού του πολιτικού και κοινωνικού προγράμματος το οποίο εντάσσεται στις αξίες που η Γαλλία υπερασπίζεται στα διεθνή φόρα, ιδίως στα Ηνωμένα Εθνη, όπου η χώρα έχει κινητοποιηθεί στον αγώνα κατά του στιγματισμού και των σοβαρών παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θύματα των οποίων είναι οι λεσβίες, οι ομοφυλόφιλοι, οι αμφιφυλόφιλοι, οι διαφυλικοί και οι μεσοφυλικοί (τα άτομα ΛΟΑΤ) σε όλο τον κόσμο.

Για εισιτήρια 20 € δωρεά προς το Athens Pride κάντε κλικ εδώ

 

Περισσότερες πληροφορίες Andrea Gilbert, τηλ. 6974187383

Επίσημη ιστοσελίδα τουAthens Pride 2016