Σιfestival - Φεστιβάλ Σίφνου

sifnos_fest_thumbΜια αναζωογονητική και τολμηρή εμπειρία

01 & 02.09.2017 | Σίφνος

Για τρίτη χρονιά, το Σιfestival θα στολίσει τους τοίχους εκκλησιών της Σίφνου, προβάλλοντας ένα πλούσιο και ποιοτικό πρόγραμμα ταινιών μικρού μήκους, για όλη την οικογένεια και προσιτό στο ευρύ κοινό.

Το Σιfestival, που έχει ήδη εξελιχθεί σε ένα πολυαναμενόμενο ετήσιο ραντεβού, απευθύνεται σε έλληνες και ξένους τουρίστες, όπως επίσης και στους κατοίκους του νησιού. Το νεανικό κοινό της Σίφνου που διψάει για κινηματογράφο βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή τις βραδιές των προβολών.
Οι θεσμοί του νησιού υποδέχονται αυτή την πρωτοβουλία με ενθουσιασμό και δείχνουν πόσο θέλουν να συνεχιστεί το φεστιβάλ.
Τις προηγούμενες χρονιές οι θεατές του φεστιβάλ ξεπέρασαν τους 1.000, και η ομάδα κατάφερε να χτίσει συνεργασίες με διάφορα φεστιβάλ μικρού μήκους, αναγνωρισμένες σχολές και εταιρίες παραγωγής.

Φέτος, τις δύο πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου, το φεστιβάλ θα προβάλει πάνω από 30 ταινίες μικρού μήκους και animation, στον τοίχο της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου, στην κεντρική πλατεία του Αρτεμώνα.

Για δύο μέρες, η ομάδα του Σιfestival προσκαλεί το κοινό, τις οργανώσεις και την τοπική κοινότητα να συναντηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να μοιραστούν αυτή την αναζωογονητική, μαγική και τολμηρή εμπειρία.

www.sifestival.com