4ο SIFestival

VisuelSIF 2018Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Σίφνου

27 & 28.07.2018 | Σίφνος

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, το SIFestival επιστρέφει στη Σίφνο, στις 27 και 28 Ιουλίου. Όπως κάθε χρονιά, ζωντανεύει τους τοίχους της εκκλησίας του Αρτεμώνα Αγιος Κωνσταντίνος, προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους ένα ποιοτικό πρόγραμμα ταινιών μικρού μήκους.

Με  μια  επιλογή  ταινιών  που  κεντρίζει  το  ενδιαφέρον  ελλήνων και  ξένων  επισκεπτών,  το φεστιβάλ  ευελπιστεί  να  γεμίσει  με  ήχους  και  εικόνες  απ’όλο  τον  κόσμο  δύο  καλοκαιρινές βραδιές του Ιουλίου. Φέτος, η διοργάνωση επεκτείνει τις συνεργασίες της στην Ελλάδα και
το εξωτερικό. Για πρώτη χρονιά, το SIFestival θα συνεργαστεί με το καταξιωμένο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας, το οποίο θα διαλέξει τις βραβευμένες ταινίες του για μια βραδιά αφιερωμένη στην ελληνική δημιουργία.
Ταυτόχρονα, στην τέταρτη έκδοσή του, το φεστιβάλ θα συνεργαστεί με την καναδική σχολή Concordia, η οποία θα προσφέρει μια επιλογή από τα φιλμ animation των φοιτητών της. Όπως κάθε χρόνο, το φεστιβάλ καλεί Έλληνες και ξένους δημιουργούς να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, σε δυο μαγικές βραδιές.
Ραντεβού λοιπόν στη Σίφνο στις 27 και 28 Ιουλίου!

www.sifestival.com