Η νεολαία που καινοτομεί: «Food Coop»

food_coop22.01.2020, 19:00μμ – Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος

Στο πλαίσιο του κύκλου «Η Νεολαία που Καινοτομεί», το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος δίνει τον λόγο στους επιχειρηματίες της αλλαγής. Για το πρώτο ραντεβού της χρονιάς αφιερωμένο στην Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία, θα σας μεταφέρουμε στο Μπρούκλιν, στη Νέα Υόρκη, για να ανακαλύψετε ένα συνεργατικό σουπερμάρκετ που δεν μοιάζει με τα άλλα.

Διαβάστε Περισσότερα

Λογοτεχνία παντού: Παραμύθια στο τρένο!

lamprelli_thumbnail20 – 22 Ιανουαρίου 2020 | διαδρομές Αθήνα - Θεσσαλονίκη, Λάρισα

Η Λίλη Λαμπρέλλη, επαγγελματίας αφηγήτρια, και συγγραφέας, μας καλεί σε ένα λογοτεχνικό ταξίδι. Θα αφηγηθεί παραμύθια σε μικρούς και μεγάλους, μέσα στο τρένο. Θα συνεχίσει τις αναγνώσεις σε δυο διαφορετικές πόλεις, την Λάρισα και την Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε Περισσότερα

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος το 2020: Κάνε τη διαφορά

conference_de_presseΥλικό από τη Συνέντευξη Τύπου | 14.01.2020 

Εδώ θα βρείτε φωτογραφικό υλικό και κείμενα σχετικά με το πρόγραμμα 2020 που παρουσιάστηκε την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020, στο Auditorium Theo Angelopoulos του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

#kanetidiafora

ΝΤΟΣΙΕ ΤΥΠΟΥ

TRANSITION - Πρόγραμμα καλλιτεχνικής διαμονής

project_alfavitosΠρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων | Προθεσμία : 24 Ιανουαρίου

Το Goethe-Institut Athen, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και ο Κινητήρας, καλλιτεχνικό δίκτυο παραστατικών τεχνών, σε συνεργασία με το Flux Laboratory Athens, προσφέρουν ένα πρόγραμμα καλλιτεχνικής διαμονής την άνοιξη του 2020 στην Αθήνα, με την υποστήριξη του Γαλλογερμανικού πολιτιστικού ταμείου.

Διαβάστε Περισσότερα

Νέο ραντεβού: Σάββατα Σινεμά

 

SamedisCinemaΚάθε Σάββατο | Auditorium Theo Angelopoulos, IFG

Από τον Ιανουάριο του 2020, το Γαλλικό Ινστιτούτο σας προτείνει να ανακαλύψετε ξανά το γαλλικό και γαλλόφωνο σινεμά. Κάθε Σάββατο, τέσσερις προβολές θα γίνονται στο Auditorium Theo Angelopoulos για να μπορέσετε να δείτε για πρώτη φορά γαλλόφωνες ταινίες που δεν κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα, κλασικά έργα της 7ης τέχνης, ταινίες για παιδιά και εφήβους και αγαπημένες επιτυχίες, όλα στη μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε Περισσότερα

  • 1
  • 2