Υποτροφίες πρακτικής άσκησης σε γαλλικές εταιρείες, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη

BODOSSAKISΤο Ίδρυμα Μποδοσάκη, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα, προκηρύσσει την επιχορήγηση 8 θέσεων για πρακτική άσκηση διάρκειας 4 έως 6 μηνών για νεαρούς Έλληνες μεταπτυχιακούς απόφοιτους σε εταιρείες και οργανισμούς στη Γαλλία.
Η μηνιαία τροφεία που χορηγείται στους ασκούμενους για την κάλυψη του κόστους ζωής στη Γαλλία ανέρχεται στα 1.100 ευρώ (η διάρκεια της πρακτικής είναι 4 ή 6 μήνες).

Η προκήρυξη θα δημοσιοποιηθεί στις 15 Μαΐου 2018. Η ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων είναι η 15η Μαΐου 2018 και η καταληκτική ημερομηνία είναι η 29η Ιουνίου 2018. Η πρακτική άσκηση θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2018.

Διαβάστε Περισσότερα

Υποτροφίες για αγγλόφωνα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών από το Πανεπιστήμιο Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

UBFCΤο Πανεπιστήμιο Bourgogne Franche-Comté (UBFC) προσφέρει 8 διεθνή προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών (στην αγγλική), με την υποστήριξη της Πρωτοβουλίας Αριστείας ISITE-BFC. Ο κατάλογος των προγραμμάτων που προσφέρει το UBFC είναι τα εξής:

Διαβάστε Περισσότερα

Ανώτατη Εθνική Σχολή Χημείας, Βιολογίας και Φυσικής του Πολυτεχνικού Ινστιτούτου του Bordeaux (ENSCBP)

ENSCBPΒραβείο Joussot-Dubien 2018

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων

Το Βραβείο Joussot-Dubien, ύψους 10 000€ φιλοδοξεί να προσελκύσει αλλοδαπούς φοιτητές υψηλού επιπέδου για σπουδές στην ENSCBP διάρκειας 1 ή 2 ετών. Χορηγείται σε συνεργασία µε την ArianeGroup, κοινοπραξία των ομίλων Airbus και Safran.

Διαβάστε Περισσότερα

Institut d’études avancées του Παρισιού

ieap2 προκηρύξεις υποτροφιών για ερευνητές για το έτος 2019-2020

1. Μη θεματική προκήρυξη

Το Institut d’études avancées του Παρισιού (ΙΕΑ) προσφέρει υποτροφίες έρευνας και διαμονής διάρκειας 5-10 μηνών σε διεθνείς ερευνητές/τριες υψηλού επιπέδου στους τομείς των Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Διαβάστε Περισσότερα