Οι μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία

masterΚύκλος «Τα Rendez-Vous Campus France»

04.12.2019, 17.00 ́| Auditorium Theo Angelopoulos - IFG

Η Γαλλία είναι μια από τις πιο φιλόξενες χώρες για τους διεθνείς φοιτητές. Είναι η τέταρτη χώρα παγκοσμίως και η πρώτη γαλλόφωνη χώρα, στην υποδοχή φοιτητών, μετά τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία.

Διαβάστε Περισσότερα

Προετοιμασία για τη ζωή και τις σπουδές στη Γαλλία

campus france juin19Κύκλος «Τα Rendez-Vous Campus France» |  Τα πάντα για τις σπουδές στη Γαλλία!

26.06.2019, 17.00΄| Auditorium Theo Angelopoulos - IFG

Κάθε δυο μήνες, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος διοργανώνει θεματικές διαλέξεις με θέμα την Ανώτατη γαλλική εκπαίδευση. Τα «Rendez-vous Campus France» προσελκύουν όλο και περισσότερους νέους Έλληνες που επιθυμούν να πληροφορηθούν για τις σπουδές στη Γαλλία, να ακούσουν την εμπειρία των Alumni και να θέσουν τις ερωτήσεις τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Οι διδακτορικές σπουδές στη Γαλλία

campus france thumbnailΚύκλος «Τα Rendez-Vous Campus France»

03.04.2019, 17.00΄| Αίθουσα Gisèle Vivier-IFG

Tο 42 % των διδακτορικών φοιτητών στη Γαλλία είναι αλλοδαποί. Είναι το μεγαλύτερο ποσοστό παγκοσμίως. Περισσότεροι από 400 Έλληνες είναι υποψήφιοι διδάκτορες στη Γαλλία. Πολλοί επωφελούνται από το Contrat Doctoral, μια σύμβαση τριετούς διάρκειας, η οποία παρέχει όλες τις κοινωνικές εγγυήσεις μιας σύμβασης εργασίας καθώς και ελάχιστη εξασφαλισμένη μηνιαία αμοιβή.

Διαβάστε Περισσότερα

Oι προπτυχιακές σπουδές

Campus_Licence_thumbnailΚύκλος «Τα Rendez-Vous Campus France»

30.01.2019, 17.00΄| Auditorium Theo Angelopoulos - IFG

Η Γαλλία, τέταρτος παγκόσμιος προορισμός για διεθνείς φοιτητές, είδε τον αριθμό αλλοδαπών φοιτητών να αυξάνεται κατά 4,6% το έτος 2016-2017.
Οι αλλοδαποί φοιτητές στη Γαλλία δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι. Οι Έλληνες φοιτητές επίσης επιλέγουν τη Γαλλία για τις σπουδές τους. Επιθυμούν να επωφεληθούν από το υψηλό επίπεδο της Ανώτατης γαλλικής εκπαίδευσης, από τον διεθνή της προσανατολισμό και κυρίως από την εναρμόνισή της με τις νέες απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς εργασίας.

Διαβάστε Περισσότερα