Ετήσιος διαγωνισμός Ina SUP

bannerinasup

Ετήσιος διαγωνισμός Ina SUP για τα διπλώματα Οπτικοακουστικών παραγωγών (Production audiovisuelle) και Διαχείρισης Οπτικοακουστικών κληρονομιών (Gestion de patrimoines audiovisuels)Έχει αρχίσει η υποβολή υποψηφιοτήτων για τον ετήσιο διαγωνισμό Ina SUP για τα διπλώματα Οπτικοακουστικών παραγωγών και Διαχείρισης Οπτικοακουστικής κληρονομιάς.

Απολύτως προσηλωμένο στο στόχο του να στραφεί προς το εξωτερικό, το Ina SUP έχει ήδη υποδεχτεί 10 % αλλοδαπούς φοιτητές στους κύκλους σπουδών του από την αρχή αυτών των εκπαιδευτικών προγραμμάτων το 2007.

Αυτά τα δύο διπλώματα Ina επιπέδου Bac+5 (πενταετούς προγράμματος φοίτησης) είναι αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Πολιτισμού και Επικοινωνίας της Γαλλίας. Για να συμμετέχουν στον διαγωνισμό οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν ένα δίπλωμα ισάξιο της licence, όποιο και να είναι το γνωστικό αντικείμενό τους.

Θα βρείτε όλες διευκρινίσεις αναφορικά με τον φάκελο υποψηφιοτήτων και τους κανονισμούς του διεθνούς διαγωνισμού στον ιστότοπο ina-sup.com στις παρακάτω σελίδες:
diplome-ina-specialite-production-audiovisuelle
diplome-ina-specialite-gestion-de-patrimoines-audiovisuels

ΝΕΟ: από τον Ιούλιο του 2010 οι αλλοδαποί υποψήφιοι μπορούν να κάνουν αίτηση για την υποτροφία bourse master Ile-de-France (με την προϋπόθεση να ανήκουν σε χώρες που μπορούν να επιλεγούν, όλοι οι ευρωπαίοι πολίτες έχουνε το δικαίωμα να κάνουν αίτηση).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: οι φάκελοι υποψηφιοτήτων πρέπει να επιστραφούν σε εμάς ως τις 30 Απριλίου 2011 το αργότερο. Στους φοιτητές που θα προεπιλεγούν με βάση τους φακέλους θα προταθεί ένα τηλεφωνικό ραντεβού στα μέσα Μαΐου.