Ακυρώνονται τα Ακουστικά Sessions: Τα Ριζά

Riza12.03.2020, 20.00 | Café, Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος

Η εκδήλωση των Ακουστικών Sessions, με το μουσικό σχήμα "Τα Ριζά", ακυρώνεται, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που ανακοινώθηκαν από την ελληνική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού (Covid-19),

Διαβάστε Περισσότερα

Ηλεκτρονικά Sessions: Nikko Patrelakis Dj set

Nikko_Patrelakis27.02.2020, 20h00 | Café, Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος

Η γαλλική και η ελληνική ηλεκτρονική σκηνή σας δίνουν ραντεβού στο καφέ του Γαλλικού Ινστιτούτου. Τις τελευταίες Πέμπτες κάθε μήνα, Ιανουάριο με Μάρτιο και Σεπτέμβρη με Νοέμβρη, ελάτε για ποτό στην οδό Σίνα σε ένα… ηλεκτρισμένο after work.

Διαβάστε Περισσότερα

Ακουστικά Sessions: Rebetien

13.02.2020, 20.00 │ Café, Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος

sa_rebetienΟι Rebetien / Ρεμπετιέν παρουσιάζουν ρεπερτόριο από την ελληνική παραδοσιακή μουσική, το σμυρναίικο και το ρεμπέτικο τραγούδι, καθώς και νέες δικές τους συνθέσεις και πειραματισμούς, εξελίσσοντας διαρκώς τον δικό τους ήχο αλλά και νέες πρωτότυπες συνθέσεις από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζουν αυτή την περίοδο.

Διαβάστε Περισσότερα

Side by side

zimm

Aφιέρωμα στον σύνθετη Bernd Alois Zimmermann

13-16.11.2019 | Ωδείο Αθηνών

Το Ωδείο Αθηνών και το Goethe-institut Athen διοργανώνουν ένα αφιέρωμα σε έναν από τους σημαντικότερους Γερμανούς συνθέτες του 20ού αιώνα, τον Bernd Alois Zimmermann, με την υποστήριξη και της Ένωσης Ελλήνων μουσουργών.

Διαβάστε Περισσότερα

Ακουστικά sessions: People of the wind

SA_POTWind16.01.2020, 20.00 │ café – IFG

Τα «ακουστικά sessions», κάθε δεύτερη Πέμπτη του μήνα, είναι ένα νέο μουσικό ραντεβού που θα μας δώσει την ευκαιρία να διασκεδάσουμε μαζί, με σόλο, ντουέτα, τρίο και κουαρτέτα. Η έναρξη θα γίνει με το τρίο People of the Wind. 

Διαβάστε Περισσότερα

Improtech Παρίσι - Αθήνα

ImProtechΕργαστήριο - φεστιβάλ

26-29.09.2019 | Στέγη Ιδρύματος Ωνάση | Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το Improtech Παρίσι - Αθήνα (ikPA’19) συγκεντρώνει διδάκτορες, ερευνητές, μουσικούς, δημιουργούς γύρω από την ιδέα του μουσικού αυτοσχεδιασμού σε αλληλεπίδραση με την ψηφιακή νοημοσύνη, λαμβάνοντας υπόψη τη σημαντική εξέλιξη αυτού του νέου δημιουργικού πεδίου τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε Περισσότερα