Φεστιβάλ Plisskën 2019

plissken201926 & 27.06.2019 | Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων

Το Plisskën Festival επιστρέφει το καλοκαίρι στις 26 & 27 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, τον αγαπημένο πολιτιστικό χώρο στο κέντρο της Αθήνας που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια του.

Πιστό στις αξίες του, το Φεστιβάλ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών με ένα πολυσυλλεκτικό, μοντέρνο και περιπετειώδες lineup. Τα 3 stages του Plisskën 2019 θα φιλοξενήσουν 34 καλλιτέχνες προσφέροντας 12 ώρες γεμάτες μουσική κάθε μέρα. Ένα γεμάτο Food Court με τις καλύτερες ελληνικές και διεθνείς γεύσεις, cocktail bars με δροσερά καλοκαιρινά ποτά, εξωτερικoί lounge χώροι και πολλές άλλες δραστηριότητες θα ανακοινωθούν σύντομα!

Το Plisskën φέρνει για άλλη μια χρονιά ό,τι πιο φρέσκο αλλά και καταξιωμένο στην σύγχρονη μουσική, με μοντέρνους «θρύλους» αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες.

Πέρα από το να δημιουργήσει μια μοναδική μουσική εμπειρία, τόσο για το κοινό όσο και για τους ίδιους τους καλλιτέχνες, στόχος του Plisskën είναι να διεξάγει για μια ακόμα χρονιά ένα φεστιβάλ με σεβασμό προς το περιβάλλον. Προάγοντας οικολογικές πρακτικές στο κλάδο της ψυχαγωγίας, το φεστιβάλ έχει βραβευτεί με το Commended Green Festival Award για δύο συνεχόμενες χρονιές.

Πληροφορίες: www.plisskenfestival.gr