Διεθνές Φεστιβάλ Animasyros 10 + αγορά ταινιών animation

animasyros10Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Animation Animasyros γίνεται φέτος 10 χρονών και ετοιμάζει μια πανηγυρική διοργάνωση!

27.09-01.10.2017 | Ερμούπολη | Άνω Σύρος | Ποσειδωνία

To εορταστικό Animasyros 10 περιλαμβάνει τρία διαγωνιστικά τμήματα (Διεθνές & Σπουδαστικό μικρού μήκους, Μεγάλου Μήκους) καθώς και θεματικές ενότητες ταινιών εκτός συναγωνισμού.
Η κύρια θεματική φέτος έχει τίτλο Evrόpi: 28 animation narratives for Europe, είναι αφιερωμένη στο νέο αφήγημα της τέχνης της εμψύχωσης στην Ευρώπη, και παρουσιάζεται μέσα από ειδικές προβολές και στρογγυλές τράπεζες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης αφιερώματα στο Λουξεμβούργο και τη Βραζιλία καθώς και ειδική ενότητα προβολών που διερευνούν τη σχέση μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας (Blu).
Επιπλέον, γιορτάζοντας τα 10 του χρόνια, το Animasyros καλεί τους φίλους συνεργάτες του να επιλέξουν από μία ταινία στην ενότητα «All of my friends». Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με μια σειρά από εργαστήρια για παιδιά, εφήβους, ηλικιωμένους και ΑμεΑ.
Το τμήμα της Αγοράς στοχεύει να διευκολύνει την ένταξη πολλά υποσχόμενων νέων επαγγελματιών στον χώρο χάρη στη δικτύωσή τους και στη δημιουργία συνεργασιών και συνεργειών.

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες: www.animasyros.gr