Οι Δευτέρες είναι (P)arty!

lundis_party_5Κύκλος «Ο λόγος στους δημιουργούς»

29.05.2017, 20.00΄ | Auditorium Theo Angelopoulos - IFG

Επιμελητής: Matthieu Prat

O Matthieu Prat - ιδρυτής του design στούντιο DIPLOMATES θα παρουσιάσει το νέο του χώρο αστικού και κοινωνικού πειραματισμού KΑΣΣΑΝΔΡΑΣ.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη πρόσκληση, ο Matthieu κάνει έναν απολογισμό για ό,τι δοκιμάστηκε και αναπτύχθηκε μετά την πρόσφατη δημιουργία αυτού του χώρου. Θα παρουσιαστεί η μακέτα ενός οπτικοακουστικού ντοκουμέντου, ανακαλώντας οπτικές μαρτυρίες και αρχεία, συγκεντρώνοντας τους ανθρώπους και τα πρότζεκτ που επέτρεψαν στο KΑΣΣΑΝΔΡΑΣ να δημιουργήσει τον πρώτο του κεφάλαιο : την Εισαγωγή.

To KΑΣΣΑΝΔΡΑΣ θα καταλάβει το χώρο της αυλής του Γαλλικού Ινστιτούτου με τη σκηνοθετημένη τοποθέτηση των εγκαταστάσεων-επίπλων του και αντικείμενων φετίχ, για μια πιο προσωπική και εορταστική συνάντηση.

Με τη συμβολή των: Marc Armengaud, Eva Barto, Θανάση Μπένο-Πάλμερ, James Briddle, Γιάννη Ιασωνίδη - Orila Records, Γεωργία Καρύδη, Navine G.Khan-Dhossos, Charline Laguerin, Jonas Lehec, Eleni McKirahan, Jacob Moe - SIFF, Jeffrey Andreoni - Options Food Lab, Bogdan Smith, Typical Organisation & Yparxei Provlima Amalia.

Είσοδος ελεύθερη - ταυτόχρονη μετάφραση