Εκστρατεία χορηγίας: «Ένα δωμάτιο στο όνομά σας»

fond_helleniqueΈνα μελλοντικό σχέδιο για το Ελληνικό Σπίτι!

Το Ελληνικό Σπίτι της Διεθνούς Πανεπιστημιούπολης του Παρισιού ξεκινάει το 2017 ένα φιλόδοξο σχέδιο ανακαίνισης των δωματίων του.

Η εκστρατεία «Ένα δωμάτιο στο όνομά σας» προσφέρει την δυνατότητα να δοθεί το όνομα που εσείς θα επιλέξετε σε ένα από τα 80 ανακαινισμένα δωμάτια του σπιτιού, σε αντάλλαγμα μία δωρεά αξίας 2.500€.

New Nike Shoes

Η εκστρατεία αυτή έχει ως σκοπό να συγκεντρωθεί, πριν το τέλος του 2017, το αναγκαίο, για την ολοκλήρωση του έργου της ανακαίνισης, ποσό των 200.000€ .

Ένα δωμάτιο στο όνομα σας: γιατί;

-Στήριξη του έργου αποκατάστασης του Σπιτιού
-Συνεισφορά στην βιωσιμότητα και εδραίωση των αποστολών του Ελληνικού Σπιτιού και στην υποδοχή των νέων φοιτητών και ερευνητών, εγγεγραμμένων στα πιο αξιόλογα Πανεπιστήμια του Παρισιού
-Ενεργή συμμετοχή σε μία μακρά φιλανθρωπική παράδοση που ξεκίνησε την δεκαετία του 1930, χάρη στη συμβολή εκατοντάδων μικρών και μεγάλων δωρητών
-Ένταξη στη λίστα των Ελλήνων δωρητών, των Ελλήνων της Διασποράς και των Φιλελλήνων που έχουν στηρίξει το Σπίτι από την ίδρυσή του.

Η συνεισφορά σας είναι απαραίτητη σήμερα, περισσότερο από ποτέ!

Σε αντάλλαγμα της δωρεάς σας

-Το όνομά σας θα χαραχτεί σε μία αναμνηστική πλάκα, που θα τοποθετηθεί στο σαλόνι του Σπιτιού.
-Το όνομά σας θα αναγράφεται στην πόρτα του δωματίου που θα χορηγήσετε.
-Θα είστε προσκεκλημένοι στις ετήσιες δεξιώσεις προς τιμήν των υποστηρικτών του Ελληνικού Σπιτιού.

Το Ελληνικό Σπίτι είναι ένα αναγνωρισμένο ίδρυμα κοινής ωφέλειας (γαλλικού δίκαιου)

Εάν ζείτε στην Γαλλία η συμμετοχή στο εγχείρημα «ένα δωμάτιο στο όνομά σας», σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από μία έκπτωση φόρου.

Μπορείτε να εκπέσετε το 66% του ποσού της δωρεάς σας, από τον φόρο εισοδήματος (εντός του ορίου του 20% του φορολογητέου εισοδήματός σας).

Εάν υπόκεισθε στον ISF (φόρος αλληλεγγύης επί του πλούτου), μπορείτε να επωφεληθείτε από την έκπτωση του 75% του ποσού της δωρεάς σας, από το φόρο εισοδήματος (εντός του ορίου των 50.000 € ετησίως).

Εάν ζείτε στο εξωτερικό μπορείτε, ενδεχομένως, να επωφεληθείτε από τις φορολογικές εκπτώσεις που ισχύουν στη χώρα διαμονής σας, σύμφωνα με τους εθνικούς κανονισμούς.

Fondation hellénique
47 B Bd Jourdan 75014 Paris
01 58 10 21 00 │ fondation.hellenique.adm@wanadoo.frwww.fondation-hellenique.fr