Πανεπιστήμιο Paris-Dauphine

dauphine parisΠρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για μια ερευνητική υποτροφία επιπέδου Μάστερ


Το Πανεπιστήμιο Paris-Dauphine, μέλος του Πανεπιστημίου Paris Sciences et Lettres (PSL), και το Ίδρυμα Paris-Dauphine, παρέχουν υποτροφίες αριστείας σε αλλοδαπούς φοιτητές που επιθυμούν να κάνουν ένα Μάστερ με απώτερο στόχο την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής (στα χρηματοοικονομικά, στη διοίκηση επιχειρήσεων, στην οικονομία, στη κοινωνιολογία ή στις πολιτικές επιστήμες, στη νομική, στα μαθηματικά ή στην πληροφορική). Οι φοιτητές που θα επιλεγούν δεσμεύονται ότι στη συνέχεια θα φέρουν σε πέρας την διδακτορική τους διατριβή σε ένα από τα διδακτορικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Dauphine, στα οποία επίσης χορηγούνται διδακτορικές υποτροφίες.


Το ποσό των υποτροφιών ανέρχεται στα 15.000 ευρώ συνολικά το χρόνο. Οι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν είτε στο πρώτο, είτε στο δεύτερο έτος του Μάστερ.


Η πλήρης λίστα των προγραμμάτων επιπέδου Μάστερ


Οι υποψήφιοι πρέπει:

1. Να έρθουν σε επαφή με τον υπεύθυνο του προγράμματος που επιθυμούν να ακολουθήσουν ώστε να τους χορηγηθεί μια επιστολή που δηλώνει την υποστήριξη του Καθηγητή για ένα μελλοντικό ακαδημαϊκό έργο.
2. Να στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact @ fondation-dauphine.fr μέχρι τις 30 Απριλίου 2019 ένα φάκελο με την υποψηφιότητά τους για την απόκτηση μιας υποτροφίας.
3. Να θέσουν την υποψηφιότητά τους για ένα από τα προγράμματα επιπέδου Μάστερ:

Προγράμματα Μάστερ στην Επιστήμη της Οργάνωσης

Προγράμματα Μάστερ στα Μαθηματικά και την Πληροφορική

 

*Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων