ΠΑΡΑΛΑΒΗ / ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ

delfdalf_SORBONNE

  • Η αποστολή διπλωμάτων DELF / DALF Μαΐου 2019 διεκπεραιώθηκε όπως είχαμε ενημερώσει κατά την διάρκεια των εγγραφών (ιδέ κανονισμό εξετάσεων) μέσω της εταιρείας ταχυμεταφοράς ACS με καταβολή στην εταιρεία κατά την παράδοση του ποσού των 5 €

    Η παράδοση των διπλωμάτων από την ACS ολοκληρώθηκε τέλος Νοεμβρίου 2019 συμπεριλαμβανομένου και των διπλωμάτων Sorbonne.

    Όσον αφορά σε διπλώματα προγενέστερα του 2018, οι κάτοχοι θα πρέπει να αποστέλλουν το αίτημα παραλαβής των, με τα πλήρη στοιχεία τους (τίτλος διπλώματος, έτος απόκτησης, ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση αποστολής) με ηλεκτρονικό μήνυμα στο : inscription@ifa.gr

    Όλα τα διπλώματα DELF-DALF-SORBONNE εξεταστικής περιόδου Δεκεμβρίου 2019 θα αποσταλούν στους κατόχους (με αντικαταβολή μέσω ACS ) τον προσεχή Σεπτέμβριο 2020.

 

Να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που ανακοινώθηκαν από την ελληνική Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορωναϊού (Covid-19), το Γαλλικό Ινστιτούτο θα παραμείνει κλειστό για το κοινό μέχρι νεωτέρας. Ως εκ τούτου η αποστολή διπλωμάτων προς το παρόν δεν είναι δυνατή. 

 

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και συγχαίρουμε ακόμη μια φορά τους επιτυχόντες.

Τηλεφωνική επικοινωνία: 210/33 98 721 - 33 98 333

Fax : 210 33 98 613