Ο Σωτήριος - Ραφαήλ Μποβολανέας μαθητής Λυκείου στη Μύκονο, κέρδισε ένα ταξίδι με το πρόγραμμα Allons en France : "Les droits de l'homme au XXIe sicle : de nouveaux défis ?", από τις 6 έως τις 16 Ιουλίου 2012, προσφορά του SCAC /SCE στα πλαίσια του διαγωνισμού Γαλλοφωνίας 2012.

 

JUNIOR

"Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ την ευτυχία που θα μπορούσα να νιώσω κατά τη διάρκεια της συμμετοχής μου στο πρόγραμμα ALLONS EN FRANCE είχα την τύχη να συνυπάρξω και να συνεργαστώ με νέους απο ολόκληρο τον κόσμο γεγονός που με βοήθησε να καταλάβω τί σημαίνει το να σέβεται κανείς τις πολιτιστικές,φυλετικές,θρησκευτικές διαφορές.

Επέστρεψα στην Ελλάδα γεμάτος απο συναισθήματα ανοχής και αλληλεγγύης,γεμάτος εικόνες αδελφοσύνης, πιο ώριμος και αισιόδοξος.

Έτσι λοιπόν θα ήθελα να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά το Γαλλικό Ιστιτούτο Αθηνών που με τόση προσοχή φρόντισε την διαμονή μου όπως και το σχολείο μου, το  Λύκειο Μυκόνου που μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχω".

Ευχαριστώ πολύ

Ραφαήλ Μποβολανέας

Δείτε περισσότερα για τα ανθρώπινα δικαιώματα εδώ: http://simplebooklet.com/publish.php?wpKey=TgJpTIZThKtGvNphJ3E5pW#wpKey=TgJpTIZThKtGvNphJ3E5pW#page=0