Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2016

europaiki hmera glossonΑδράξτε την ευκαιρία για να μάθετε ξένες γλώσσες

24.09.2016, 10.00’-15.00’ | Τεχνόπολις | ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ | ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, η Αυστρία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Γεωργία, η Ελλάδα, η Ιταλία, η Κύπρος, η Μεγάλη Βρετανία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Σουηδία, η Τσεχική Δημοκρατία, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να γιορτάσουν την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών 2016.

Ποτέ δεν υπήρξαν τόσες πολλές ευκαιρίες εργασίας ή σπουδών μεταξύ ευρωπαϊκών χωρών, αλλά οι ελλιπείς γλωσσικές δεξιότητες αποτελούν εμπόδιο για σημαντικό αριθμό ανθρώπων που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από αυτές. Η Ευρώπη διαθέτει μία ανεκτίμητη γλωσσική κληρονομιά: πάνω από 200 ευρωπαϊκές γλώσσες και διαλέκτους. Ποτέ δεν είναι αργά για την εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας και για την αξιοποίηση των αμέτρητων ευκαιριών που αυτό προσφέρει!              

Σας περιμένουμε στο περίπτερο του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος για να ανακαλύψετε την προσφορά μαθημάτων μας (γαλλικά γενικής χρήσης ή εξειδικευμένα επαγγελματικά τμήματα), τις δυνατότητες σπουδών στη Γαλλία, το κοινωνικό και επαγγελματικό δίκτυο GrèceFranceAlumni και το πολιτιστικό μας πρόγραμμα.

Ένα γιορτινό και διασκεδαστικό ταξίδι στην καρδιά της πολυγλωσσίας: ενημερωτικά περίπτερα συμμετεχόντων χωρών, εργαστήρια για παιδιά, παραστάσεις, μουσική και κληρώσεις δώρων.

Πάρτε μέρος στον online διαγωνισμό και κερδίστε δωρεάν μαθήματα γαλλικών, αγγλικών, γερμανικών, ιταλικών, σουηδικών, πολωνικών και τσέχικων.

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες: www.imera-glosson.eu και sce@ifa.gr

Online διαγωνισμός: Ευχαριστούμε τους 114 συμμετέχοντες που επέλεξαν τα γαλλικά!

Ο μεγάλος νικητής του δωρεάν μαθήματος γαλλικών προσφορά του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος είναι ο Κύριος Γεώργιος ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ