Ανώτατες σπουδές στη Γαλλία

choisir_la_france

 

PUCE_formSUPS_grandeCOUL CampusFrance : Η Εθνική Υπηρεσία για την προώθηση της γαλλικής ανώτατης εκπαίδευσης στον κόσμο


Η ολοκλήρωση ενός προγράμματος σπουδών στο εξωτερικό είναι μια διαδικασία με πολλά στάδια την οποία η Υπηρεσία CampusFrance σάς βοηθά να προετοιμάσετε όσο το δυνατόν νωρίτερα: ενημέρωση, βοήθεια στην επιλογή των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και ιδρυμάτων, χρηματοδότηση των σπουδών (υποτροφίες και άλλες μορφές χρηματοδότησης), αίτηση εισαγωγής, προετοιμασία της αναχώρησης από τη χώρα σας, υποδοχή και παρακολούθηση της παραμονής σας στη Γαλλία.


Οι προδιαγραφές ποιότητας για την υποδοχή των ξένων φοιτητών στη Γαλλία που εφαρμόζει η CampusFrance αφορούν κάθε στάδιο της προετοιμασίας των σπουδών, προκειμένου να προτείνονται στους ξένους φοιτητές επιτυχείς ακαδημαϊκές σπουδές στη Γαλλία.

Η on line πλαισίωση: www.campusfrance.org και www.grece.campusfrance.org στα ελληνικά
Με 200.000 επισκέπτες το μήνα, η ιστοσελίδα της Υπηρεσίας CampusFrance παρέχει ενιαία πρόσβαση σε όλη την πληροφόρηση σχετικά με την προετοιμασία της παραμονής στη Γαλλία για σπουδές.

Επιλογή του εκπαιδευτικού προγράμματος, περιγραφή των επιστημονικών κλάδων, παρουσίαση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, κατάλογος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων από τη Licence ως το Διδακτορικό, παρουσίαση των προγραμμάτων διδακτορικών σπουδών,
πρακτικές πληροφορίες για τη διαδικασία εγγραφής σε ένα ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα, τις υποτροφίες, τη ζωή στη Γαλλία, τη στέγη, κλπ.

PUCE_formSUPS_grandeCOUL Γραφείο για τις Σπουδές στη Γαλλία / Campusfrance Aθήνας

 

Αν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες σπουδών στη Γαλλία, αν θέλετε βοήθεια στην προσπάθειά σας να γίνετε δεκτοί σε ένα γαλλικό Πανεπιστήμιο, το Γραφείο για τις Σπουδές στη Γαλλία - Campusfrance του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών σας δέχεται Δευτέρα-Παρασκευή, 10.00' - 13.00'

Υπεύθυνη : P. Savary
Τηλ. : 210 33 98 653
E-Mail : etudesenfrance@ifa.grPUCE_formSUPS_petiteCOUL Θέλετε να σπουδάσετε στη Γαλλία, πατήστε εδώ
PUCE_formSUPS_petiteCOUL Θέλετε να κάνετε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία, πατήστε εδώ
PUCE_formSUPS_petiteCOUL Θέλετε να σπουδάσετε ιατρική στη Γαλλία, πατήστε εδώ
PUCE_formSUPS_petiteCOUL Θέλετε να κάνετε την ειδικότητα στην ιατρική στη Γαλλία, πατήστε εδώ
PUCE_formSUPS_petiteCOUL Θέλετε να σπουδάσετε αρχιτεκτονική στη Γαλλία, πατήστε εδώ

http://grece.campusfrance.org/

campusfranceGR